★ ACHTERAF BETALEN MOGELIJK ★ DI T/M ZA VOOR 16:00U BESTELD DEZELFDE DAG VERZONDEN ★ GRATIS VERZENDING (NL) VANAF €50,- ★

ABOUT ☺︎

 

"WE WISH YOU NOTHING BUT HAPPINESS"

Een #off en #online geluksplek waar je cadeautjes en giftboxen in allerlei snoepkleuren kunt vinden. Keuze uit verschillende giftboxen zodat je voor iedere gelegenheid de keuze hebt om een uniek cadeau te geven, of deze kleurrijke items gewoon lekker voor jezelf shopt!

Nothing but Happiness is in 2021 opgericht door Monique van der Woude. 

Monique: "Mijn hart maakt altijd een sprongetje van geluk wanneer ik een boekwinkel binnenloop en daar mag vertoeven, ik in kleine giftshops ben waar cadeautjes en versierartikelen in allerlei snoepkleuren te vinden zijn, ik cadeautjes mag inpakken of tafels mag versieren voor mijn jarige vriendinnen, een koffiedate heb, verschillende felle kleuren bij elkaar zie en vooral wanneer ik creatief bezig kan zijn. Zo is het concept Nothing but Happiness jaren geleden ontstaan in mijn hoofd."

Sinds 2023 is onze offline store realiteit en vind je dit alles gebundeld aan het Marktplein 38 in IJmuiden. Ik hoop dat wanneer je Nothing but Happiness #online ziet je blij wordt van de content en leuke dingen die we aanbieden. En dat wanneer je de store binnenstapt je je even in een geluksbubbel bevindt.. 

Een conceptstore/studio met cadeautjes, interieur, sieraden, kleding (ook second hand), boeken gemixt met spiritualiteit, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. De online shop is een verlengde daarvan en hier brengen we je ook graag op de hoogte van de creatieve worskhops die wij (binnenkort) aanbieden, ook voor kids ☺︎

Delen en inspireren, wat extra geluk brengen in deze chaotische, drukke, gekke maatschappij. Naast deze online-wereld een gesprek voeren met elkaar, een cadeautje net even extra leuk inpakken, echt even de tijd nemen en contact maken, dat is waar Nothing but Happiness voor staat.

Voor wat extra dagelijks geluk volg je ons op Instagram: @nothingbuthappiness.store